Tukirengas

Kuva: Huvila1:n katon uusiminen on eräs esimerkki tukirenkaalaisten panoksesta Kiponniemen hyväksi. Molempien pikkuhuviloiden katot korjattiin keväällä 2020 talkoolaisten työnä.

Kiponniemen tukirengas on nimensä mukaisesti tukemassa Kiponniemen toimintaa sekä ajallisesti että taloudellisesti. Sen jäsenet saavat säännöllisesti tietoa Kiponniemen toiminnasta ja pääsevät mukaan Kiponniemen ystävätoimintaan.

Tukirengas perustettiin taloudellisesti vaikeana aikana vuonna 1993. Sen perustivat ystävät, joille Kiponniemen työ on tärkeää. Heidän innostuksestaan syntyi tukirengas, jonka tavoitteena on koota varoja toiminnan tarpeisiin.
Liity Sinäkin mukaan! Se käy kätevästi oheisen lomakkeen avulla.

  Etunimi (pakollinen)
  Sukunimi (pakollinen)
  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero

  Osoite

  Postinumero
  Postitoimipaikka
  Haluan auttaa silloin tällöin esimerkiksi tekemällä seuraavia asioita

  Haluan lahjoittaa kuukausittain ja sitoudun seuraavaan summaan (lähetämme laskun)

  Haluan lahjoittaa vain tämän kerran seuraavan summan (lähetämme laskun)

  Haluan muistaa säännöllisesti rukouksin

  Muuta huomioitavaa tai kysymystä meille

  Kiponniemen toimintaa rahoitetaan pääasiallisesti osanottomaksuilla ja tilojen vuokraamisella. Jotta mahdollisimman monet pääsisivät Kiponniemeen, hinnat halutaan pitää niin pienenä kuin mahdollista. Se tarkoittaa sitä, että osanottomaksut eivät yksin riitä kulujen peittämiseen. Siksi tukirenkaan tuotto on välttämätön!

  Liity Sinäkin mukaan! Kutsumme Sinua tähän vastuunkantajien joukkoon. Voit tukea Kiponniemeä valitsemallasi summalla ja tavalla. Tärkeää on, että lupaudut säännölliseen taloudelliseen tukemiseen, minkä varaan Kiponniemi voi suunnitella toimintaansa.
  Uusia ystäviä otetaan mielellään Kiponniemen tukirenkaan jäseniksi. Liittyminen käy kätevästi oheisen lomakkeen kautta. Täytä siihen tietosi ja paina lähetä-nappulaa. Liitämme sinut tukirenkaaseen ja pääset osaksi sen toimintaa.

  Tukirenkaan jäsentoiminta

  Kiponniemestä lähetään vuosittain kolme tukirenkaan ystävälehteä, ”Kipposia”, joissa kerrotaan kuulumisia sekä tiedotetaan rukous-ja kiitosaiheista.
  Kiponniemessä järjestetään vuosittain Ystäväpäivät, joista on muodostunut erityinen tukirenkaan perheväen juhla. Samalla tehdään talkootöitä, jossa kukin voi omien kykyjensä mukaan tulla auttamaan ja osallistumaan Kiponniemen kehittämiseen.

  Tukirengas järjestää myös yhteisiä retkiä esimerkiksi ruska-aikaan lappiin, jossa on mukava tutustua samanmielisiin ja rakentaa uusia ystävyyssuhteita.

  Tukirenkaan jäsenet saavat myös kolme kertaa vuodessa ilmestyvän sähköisen uutiskirjeen. Sen lähettämiseen tarvitaan sähköpostiosoite, jonka voit helposti ilmoittaa oheisen  lomakkeen kautta. Jos vasta liityit tukirenkaaseen, tämä asia on jo hoidettu.

  Sähköpostin ilmoittamiseen pääset tästä linkistä.

  Rahankeräysluvan tiedot

  Rahankeräysluvan saaja: Suomen Vapaakirkko, lupa on voimassa 1.2.–31.12.2020 koko maassa Ahvenanmaata lukuunottamatta.

  Luvan numero: RA/2019/1051 , lupa myönnetty 18.6.2020, luvan myöntäjä: Poliisihallitus.

  Rahankeräysluvan sisältö: Lyhytkurssitoimintaa tarjoavan Kiponniemen kurssikeskuksen toiminta- ja palkkakulujen kattamiseen sekä kiinteistön parannustöihin. Lisäksi varoja voidaan käyttää Kiponniemen kurssikeskuksen kiinteistön uudisrakennustöihin.